Викладач Труш І.І.
Матеріали для
організації дистанційного навчання
з професії «Кухар, кондитер»
Дата |
Група |
Предмет |
Тема уроку |
15.10.2020р. |
15 група |
Устаткування підприємств харчування |
ЛПР. Вивчення
будови, принципу роботи машин для очищення овочів; апарати захисту та
управління. https://www.youtube.com/watch?v=QmUrWxyD_J0&t=28s |
15.10.2020р. |
25 група |
Устаткування підприємств харчування |
Вимоги до ваг, гир. https://www.youtube.com/watch?v=lo-nAlHVGPc https://www.youtube.com/watch?v=R14g2foHSW8 https://www.youtube.com/watch?v=DaioMcpjdg4 |
15.10.2020р. |
25 група |
Організація виробництва та обслуговування |
Інвентар для кафе, буфетів, барів, роздавалень на
підприємствах харчування. |
15.10.2020р. |
25 група |
Організація виробництва та обслуговування |
Обладнання для кафе, буфетів, барів, роздавалень на
підприємствах харчування. |
15.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування соусів. Соус томатний |
15.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування соусів. Соус грибний |
15.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування соусів. Сметанний з
томатом |
15.10.2020р. |
25 група |
Фізіологія харчування |
Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування. |
Викладач Труш І.І.
Матеріали для
організації дистанційного навчання
з професії
«Кухар, кондитер»
Дата |
Група |
Предмет |
Тема уроку |
19.10.2020р. |
15 група |
Технологія приготування їжі |
Особливості розбирання інших видів риб. Відсоток
відходів. |
19.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
Загальні правила оформлення страв. Складні форми
нарізання овочів. Елементи оформлення, композиції. https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk, https://www.youtube.com/watch?v=iuyOtrHuK5E, https://www.youtube.com/watch?v=xbv_pQr482c, https://www.youtube.com/watch?v=zU34Iem--EQ, |
19.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
Загальні правила смаження страв з овочів. https://www.youtube.com/watch?v=1PH5Ka_t30s , https://www.youtube.com/watch?v=-Kad5MZ-DXA , https://www.youtube.com/watch?v=fcJarZcqj2Y&t=94s , https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A&t=19s , |
19.10.2020р. |
15 група |
Устаткування підприємств харчування |
Лабораторно-практична робота: Складання та розбирання машин, набуття
експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці.
Ознайомлення з технічною документацією. |
19.10.2020р. |
15 група |
Устаткування підприємств харчування |
Лабораторно-практична робота: Вивчення будови, принципу роботи
машин для нарізання та протирання овочів; апарати захисту та управління.
https://www.youtube.com/watch?v=QmUrWxyD_J0 |
20.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування страв: деруни (різновиди
приготування та подачі), картопляні котлети, картопляники (зрази), картопляні
пальчики, крокети картопляні, оладки з кабачків, оладки з гарбуза та ін. Р.к.
деруни фаршировані. https://www.youtube.com/watch?v=SKyAm1qdi1U, https://www.youtube.com/watch?v=zLm0zico2IA , https://www.youtube.com/watch?v=eTCgJmaxADQ https://www.youtube.com/watch?v=YmMAPmEJ2KA https://www.youtube.com/watch?v=6qYdgtPqH50, https://www.youtube.com/watch?v=0j958N8uiIg https://www.youtube.com/watch?v=X5MMGtxG5hA https://www.youtube.com/watch?v=jTBfCEj6veI https://www.youtube.com/watch?v=oV4b8BX8Wzo https://www.youtube.com/watch?v=7NjafjEwrPU https://www.youtube.com/watch?v=fUs4eajvjRA https://www.youtube.com/watch?v=dVRsqg2_dmM https://www.youtube.com/watch?v=NtAB7D4cPJs |
20.10.2020р. |
15 група |
Технологія приготування їжі |
Види паніровок та їх призначення. https://www.youtube.com/watch?v=1daAeFHikic https://www.youtube.com/watch?v=n-HRVI3hRnY https://www.youtube.com/watch?v=ncdj4h2-NBQ |
20.10.2020р. |
15 група |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування котлетної маси з риби та
напівфабрикатів: котлети, биточки, тюфтельки, рулет та ін. Вихід
напівфабрикатів, їх формування та панірування. https://www.youtube.com/watch?v=-3feUh3hmTI https://www.youtube.com/watch?v=VRYg8Wbee2E https://www.youtube.com/watch?v=dMRaML1r3PA https://www.youtube.com/watch?v=JV1Zo2er7rA https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck https://www.youtube.com/watch?v=B5YvHlfygGE https://www.youtube.com/watch?v=s-_FXhmJPQc https://www.youtube.com/watch?v=M0nBgmiHEa0 |
21.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
Вимоги до якості, правила відпуску. Відсоток втрат під
час теплової обробки. |
21.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
Загальні правила тушкування та запікання страв з
овочів. https://www.youtube.com/watch?v=Cis9PlCF04s |
21.10.2020р. |
25 група |
Облік, калькуляція та звітність |
Поняття про ціни, види цін. |
21.10.2020р. |
25 група |
Гігієна та санітарія виробництва |
Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів. |
21.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування страв: картопля тушкована,
баклажани тушковані з картоплею, капуста тушкована, рагу овочеве, запіканка
картопляна, рулет картопляний, голубці овочеві, овочі фаршировані, картопля
фарширована, гриби запечені в сметані та ін. https://www.youtube.com/watch?v=MpsnoIjkzgw https://www.youtube.com/watch?v=56oBAfrupSw https://www.youtube.com/watch?v=Bs2mPliZEGU https://www.youtube.com/watch?v=jLXh7BitPU0 https://www.youtube.com/watch?v=PgMs9tUpUg0 https://www.youtube.com/watch?v=YOKAwyk1mJs https://www.youtube.com/watch?v=bq_Wd_FYw2w https://www.youtube.com/watch?v=LWczE4AoD8E |
21.10.2020р. |
35 група |
Основи малювання та ліплення |
Техніка
проведення ліній від руки, поділ ліній від руки на пропорційні відрізки.
Правила малювання геометричних фігур. https://www.youtube.com/watch?v=9M7gU0hInHc https://www.youtube.com/watch?v=9udnV0ftFhU https://www.youtube.com/watch?v=nLmbTGmYDbw |
22.10.2020р. |
15 група |
Устаткування підприємств харчування |
Лабораторно-практична робота: Складання та розбирання машин, набуття
експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Ознайомлення
з технічною документацією. |
22.10.2020р. |
25 група |
Устаткування підприємств харчування |
Правила експлуатації ваг з дотриманням технічних вимог
безпеки праці. https://www.youtube.com/watch?v=lo-nAlHVGPc |
22.10.2020р. |
25 група |
Організація виробництва та обслуговування |
Основи меню. |
22.10.2020р. |
25 група |
Організація виробництва та обслуговування |
Значення правильного та чіткого оформлення меню. |
22.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Складні форми нарізання овочів. https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk, https://www.youtube.com/watch?v=iuyOtrHuK5E, https://www.youtube.com/watch?v=xbv_pQr482c, https://www.youtube.com/watch?v=zU34Iem--EQ, |
22.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
ЛПР.
Елементи оформлення страв та складання композицій. https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk, https://www.youtube.com/watch?v=iuyOtrHuK5E, https://www.youtube.com/watch?v=xbv_pQr482c, https://www.youtube.com/watch?v=zU34Iem--EQ, |
22.10.2020р. |
25 група |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування страв з овочів і грибів. https://www.youtube.com/watch?v=MpsnoIjkzgw https://www.youtube.com/watch?v=56oBAfrupSw https://www.youtube.com/watch?v=Bs2mPliZEGU https://www.youtube.com/watch?v=jLXh7BitPU0 https://www.youtube.com/watch?v=PgMs9tUpUg0 https://www.youtube.com/watch?v=YOKAwyk1mJs https://www.youtube.com/watch?v=bq_Wd_FYw2w https://www.youtube.com/watch?v=LWczE4AoD8E https://www.youtube.com/watch?v=WeVvzsKl3rw https://www.youtube.com/watch?v=Gwt6uaVItho https://www.youtube.com/watch?v=Cis9PlCF04s&t=42s |
22.10.2020р. |
25 група |
Фізіологія харчування |
Вода - фізіологічне значення води. |
Немає коментарів:
Дописати коментар