Дистанційне навчання

 

Викладач  Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання

з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

15.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 ЛПР. Вивчення будови, принципу роботи машин для очищення овочів; апарати захисту та управління. https://www.youtube.com/watch?v=QmUrWxyD_J0&t=28s

15.10.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

Вимоги до ваг, гир.

https://www.youtube.com/watch?v=lo-nAlHVGPc

https://www.youtube.com/watch?v=R14g2foHSW8

https://www.youtube.com/watch?v=DaioMcpjdg4

 

15.10.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Інвентар для кафе, буфетів, барів, роздавалень на підприємствах харчування.

https://www.youtube.com/watch?v=cn1lvU_OIJA

https://www.youtube.com/watch?v=FQjYZEgMyB8

15.10.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Обладнання для кафе, буфетів, барів, роздавалень на підприємствах харчування.

https://www.youtube.com/watch?v=cn1lvU_OIJA

https://www.youtube.com/watch?v=FQjYZEgMyB8

15.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування соусів. Соус томатний

https://www.youtube.com/watch?v=pxJh-v15ZqU

15.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування соусів. Соус грибний

https://www.youtube.com/watch?v=7Ft1bFYS4Ns

15.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування соусів. Сметанний з томатом

https://www.youtube.com/watch?v=svDGQcNI7vE

https://www.youtube.com/watch?v=QY_ypARzOdk

15.10.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування.

https://www.youtube.com/watch?v=fR1FXemf0sQ

 

Викладач  Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання

 з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

19.10.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Особливості розбирання інших видів риб. Відсоток відходів.

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck

19.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення, композиції.

https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk,

https://www.youtube.com/watch?v=iuyOtrHuK5E,

 https://www.youtube.com/watch?v=xbv_pQr482c,

https://www.youtube.com/watch?v=zU34Iem--EQ,

https://www.youtube.com/watch?v=8cDSXr-qD5c,

https://www.youtube.com/watch?v=TCGfzWrt_QQ

19.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Загальні правила смаження страв з овочів.

https://www.youtube.com/watch?v=1PH5Ka_t30s ,

https://www.youtube.com/watch?v=-Kad5MZ-DXA ,

https://www.youtube.com/watch?v=fcJarZcqj2Y&t=94s ,

https://www.youtube.com/watch?v=yy6CwtvQF-A&t=19s ,

 

19.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

Лабораторно-практична робота: Складання та розбирання машин, набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Ознайомлення з технічною документацією.

19.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

Лабораторно-практична робота: Вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання та протирання овочів; апарати захисту та управління. https://www.youtube.com/watch?v=QmUrWxyD_J0

https://www.youtube.com/watch?v=odU68GT9PBU

20.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Технологія приготування страв: деруни (різновиди приготування та подачі), картопляні котлети, картопляники (зрази), картопляні пальчики, крокети картопляні, оладки з кабачків, оладки з гарбуза та ін. Р.к. деруни фаршировані.

https://www.youtube.com/watch?v=SKyAm1qdi1U,

https://www.youtube.com/watch?v=zLm0zico2IA ,

https://www.youtube.com/watch?v=eTCgJmaxADQ

https://www.youtube.com/watch?v=YmMAPmEJ2KA

https://www.youtube.com/watch?v=6qYdgtPqH50,

https://www.youtube.com/watch?v=0j958N8uiIg

https://www.youtube.com/watch?v=X5MMGtxG5hA

https://www.youtube.com/watch?v=jTBfCEj6veI

https://www.youtube.com/watch?v=oV4b8BX8Wzo

https://www.youtube.com/watch?v=7NjafjEwrPU

https://www.youtube.com/watch?v=fUs4eajvjRA

https://www.youtube.com/watch?v=dVRsqg2_dmM

https://www.youtube.com/watch?v=NtAB7D4cPJs

https://www.youtube.com/watch?v=B1ohKBrfRmQ

https://www.youtube.com/watch?v=ODhRc_HDxe8

20.10.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Види паніровок та їх призначення.

https://www.youtube.com/watch?v=1daAeFHikic

https://www.youtube.com/watch?v=n-HRVI3hRnY

https://www.youtube.com/watch?v=ncdj4h2-NBQ

https://www.youtube.com/watch?v=4MWYtlKFMmA

https://www.youtube.com/watch?v=b_m60wjBhyo

20.10.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Технологія приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів: котлети, биточки, тюфтельки, рулет та ін. Вихід напівфабрикатів, їх формування та панірування.

https://www.youtube.com/watch?v=-3feUh3hmTI

https://www.youtube.com/watch?v=VRYg8Wbee2E

https://www.youtube.com/watch?v=dMRaML1r3PA

https://www.youtube.com/watch?v=JV1Zo2er7rA

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck

https://www.youtube.com/watch?v=B5YvHlfygGE

https://www.youtube.com/watch?v=s-_FXhmJPQc

https://www.youtube.com/watch?v=M0nBgmiHEa0

https://www.youtube.com/watch?v=N_2obhXpwC8

https://www.youtube.com/watch?v=twGR9MAfP9c

21.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Вимоги до якості, правила відпуску. Відсоток втрат під час теплової обробки.

21.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Загальні правила тушкування та запікання страв з овочів.

https://www.youtube.com/watch?v=Cis9PlCF04s

 

21.10.2020р.

25 група

Облік, калькуляція та звітність

Поняття про ціни, види цін.

https://www.youtube.com/watch?v=dUqCJq4OfSw

21.10.2020р.

25 група

Гігієна та санітарія виробництва

Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=YfZgnHSUmcU

https://www.youtube.com/watch?v=IGW-EL3mA94

21.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Технологія приготування страв: картопля тушкована, баклажани тушковані з картоплею, капуста тушкована, рагу овочеве, запіканка картопляна, рулет картопляний, голубці овочеві, овочі фаршировані, картопля фарширована, гриби запечені в сметані та ін.

https://www.youtube.com/watch?v=MpsnoIjkzgw

https://www.youtube.com/watch?v=56oBAfrupSw

https://www.youtube.com/watch?v=Bs2mPliZEGU

https://www.youtube.com/watch?v=jLXh7BitPU0

https://www.youtube.com/watch?v=PgMs9tUpUg0

https://www.youtube.com/watch?v=YOKAwyk1mJs

https://www.youtube.com/watch?v=bq_Wd_FYw2w

https://www.youtube.com/watch?v=LWczE4AoD8E

https://www.youtube.com/watch?v=WeVvzsKl3rw

https://www.youtube.com/watch?v=Gwt6uaVItho

21.10.2020р.

35 група

Основи малювання та ліплення

Техніка проведення ліній від руки, поділ ліній від руки на пропорційні відрізки. Правила малювання геометричних фігур.

https://www.youtube.com/watch?v=9M7gU0hInHc

https://www.youtube.com/watch?v=9udnV0ftFhU

https://www.youtube.com/watch?v=nLmbTGmYDbw

 

22.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

Лабораторно-практична робота: Складання та розбирання машин, набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Ознайомлення з технічною документацією.

https://www.youtube.com/watch?v=QmUrWxyD_J0&t=28s

22.10.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

Правила експлуатації ваг з дотриманням технічних вимог безпеки праці.

https://www.youtube.com/watch?v=lo-nAlHVGPc

https://www.youtube.com/watch?v=R14g2foHSW8

https://www.youtube.com/watch?v=DaioMcpjdg4

22.10.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Основи меню.

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc

22.10.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Значення правильного та чіткого оформлення меню.

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc

22.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Складні форми нарізання овочів.

https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk,

https://www.youtube.com/watch?v=iuyOtrHuK5E,

 https://www.youtube.com/watch?v=xbv_pQr482c,

https://www.youtube.com/watch?v=zU34Iem--EQ,

https://www.youtube.com/watch?v=8cDSXr-qD5c,

https://www.youtube.com/watch?v=TCGfzWrt_QQ

22.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Елементи оформлення страв та складання композицій.

https://www.youtube.com/watch?v=20l0v0ZCtSk,

https://www.youtube.com/watch?v=iuyOtrHuK5E,

 https://www.youtube.com/watch?v=xbv_pQr482c,

https://www.youtube.com/watch?v=zU34Iem--EQ,

https://www.youtube.com/watch?v=8cDSXr-qD5c,

https://www.youtube.com/watch?v=TCGfzWrt_QQ

22.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування страв з овочів і грибів.

https://www.youtube.com/watch?v=MpsnoIjkzgw

https://www.youtube.com/watch?v=56oBAfrupSw

https://www.youtube.com/watch?v=Bs2mPliZEGU

https://www.youtube.com/watch?v=jLXh7BitPU0

https://www.youtube.com/watch?v=PgMs9tUpUg0

https://www.youtube.com/watch?v=YOKAwyk1mJs

https://www.youtube.com/watch?v=bq_Wd_FYw2w

https://www.youtube.com/watch?v=LWczE4AoD8E

https://www.youtube.com/watch?v=WeVvzsKl3rw

https://www.youtube.com/watch?v=Gwt6uaVItho

https://www.youtube.com/watch?v=Cis9PlCF04s&t=42s

 

22.10.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

Вода - фізіологічне значення води.

https://www.youtube.com/watch?v=B8C46bucKb8

  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Розробка презентацій до уроків

Здоров'язберігаючі технології Збивальні машини Презентація вареники Презентація креми Презентація помади Презентація раціональне харчува...