Дистанційне навчання

 

Викладачка Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

26.10.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Механічна кулінарна обробка риби.  Риба подільська в тісті Р.к.

https://www.youtube.com/watch?v=M5s6ozx1BUU ,

https://www.youtube.com/watch?v=4gILOILzuHI ,

https://www.youtube.com/watch?v=h0L9Jj_KjDg ,

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck

26.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Страви з смажених овочів і грибів. Деруни по-селянськи. https://www.youtube.com/watch?v=YmMAPmEJ2KA&t=29s ,

https://www.youtube.com/watch?v=Vz_Vn5KpFPs

26.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Страви з тушкованих овочів і грибів.

https://www.youtube.com/watch?v=oZn00Vx3qS4

26.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

Характеристика машин для обробки овочів та картоплі на підприємствах харчування, їх класифікація.

https://www.youtube.com/watch?v=DFYX7F7fSVU,

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g

26.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Машини та механізми для очищення овочів та картоплі

https://www.youtube.com/watch?v=DFYX7F7fSVU,

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g

27.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Страви із запечених овочів і грибів. Запіканка картопляна.

https://www.youtube.com/watch?v=3jzf19UR6A0

27.10.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Розбирання риби з лускою.

https://www.youtube.com/watch?v=4uKcVZRRneY

27.10.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування котлетної маси з риби.

https://www.youtube.com/watch?v=B5YvHlfygGE&t=9s ,

28.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування та відпуск страв з яєць: омлети (натуральний, змішаний та фарширований) тощо. Вимоги до якості.

https://www.youtube.com/watch?v=v-7u4HgChuk ,

https://www.youtube.com/watch?v=XOyKK1XogYY ,

28.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування та відпуск страв із запечених яєчних продуктів. Вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки. Р.к. яйця фаршировані печінкою заливні.

https://www.youtube.com/watch?v=XOyKK1XogYY

https://www.youtube.com/watch?v=oemJOxEdLEw

28.10.2020р.

25 група

Облік, калькуляція та звітність

 Порядок розрахунку суми націнок та продажної ціни на сировину.

https://www.youtube.com/watch?v=8Lu-rs66Z-Y ,

https://www.youtube.com/watch?v=g1neoj4rxec ,

https://www.youtube.com/watch?v=NBHCvkNR_Yo

28.10.2020р.

25 група

Гігієна та санітарія виробництва

 Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=N1_TwR5ExGM

28.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Значення страв з сиру в харчуванні. Відпуск сиру з сметаною, варенням, медом, молоком, тощо. Вимоги до якості. Процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки.

https://www.youtube.com/watch?v=TxhaCKE-eSE

28.10.2020р.

35 група

Основи малювання та ліплення

Поняття про колір. Колір у природі, його властивості. Колірний спектор. Кольори теплі та холодні, близькі та контрасні.

https://www.youtube.com/watch?v=iklrMMYnSnE

https://www.youtube.com/watch?v=5n89x57X3e8

 

https://www.youtube.com/watch?v=66THrer1HDs

29.10.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Машини та механізми для  нарізання сирих та варених овочів.

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g

29.10.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

Характеристика машин для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=oF6GD69KWvY

29.10.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

 Порядок запису страв в меню.

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc,

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc

29.10.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

ЛПР. Складання меню для різних закладів ресторанного господарства, кафе, буфетів.

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc,

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc

29.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Технологія приготування та відпуск страв із сиру: вареники з сиром, вареники ліниві, сирники (різновидності), запіканка з сиру, пудинг з сиру та ін. Вимоги до якості.

https://www.youtube.com/watch?v=8kYCX6cihc4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=swvPVFVkhg4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=EiqJwjxucgY ,

https://www.youtube.com/watch?v=kzSQA4DZnb4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=Tlp0ZUSIlwI ,

https://www.youtube.com/watch?v=QixzGQZhzFI ,

https://www.youtube.com/watch?v=jh7F0MzJigE ,

https://www.youtube.com/watch?v=hLqu2JxnDXg ,

https://www.youtube.com/watch?v=BehTzFwhxfA ,

https://www.youtube.com/watch?v=KS1lZmBmBcc

29.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування страв з сиру, яєць. Вареники з сиром, ліниві вареники

https://www.youtube.com/watch?v=KS1lZmBmBcc

https://www.youtube.com/watch?v=LmdndkpLO2U

29.10.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування страв з сиру, яєць. Сирники. Омлет натуральний та змішаний

https://www.youtube.com/watch?v=kzSQA4DZnb4&t=21s ,

https://www.youtube.com/watch?v=uVtoe6UndFo ,

https://www.youtube.com/watch?v=v-7u4HgChuk&t=27s ,

https://www.youtube.com/watch?v=XOyKK1XogYY&t=579s ,

https://www.youtube.com/watch?v=mPUIGkNcuD4

29.10.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

 Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні м'яса та м'ясопродуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=IHVotPuaO_8

  Викладачка Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

02.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування н\ф з котлетної маси.

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck

02.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв з каш: котлет, биточків, пудингів, запіканок тощо.

https://www.youtube.com/watch?v=DNjkrNY_Rzo ,

https://www.youtube.com/watch?v=LWXpWSrlOV8 ,

https://www.youtube.com/watch?v=vFk52ssk6H8

02.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Вимоги до якості страв, відпуск. Відсоток втрат під час теплової обробки.

https://www.youtube.com/watch?v=vFk52ssk6H8

02.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Машини та механізми для протирання продуктів та овочів.

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g&t=136s

02.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Призначення машин та механізмів, їх будова, принцип роботи, правила експлуатації з дотриманням технічних вимог безпеки праці.

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g&t=136s

03.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв з бобових і макаронних виробів: запіканок, макароннику, бабки з локшини та сиру та ін.

https://www.youtube.com/watch?v=HKeCRELjOtM ,

https://www.youtube.com/watch?v=y7uMppiM9rM ,

https://www.youtube.com/watch?v=QMuMOq9eZ2M ,

https://www.youtube.com/watch?v=csKj50P2b-8

03.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Хімічний склад м'яса.

В.С Доцяк стор. 108

03.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Харчова цінність м'яса

Хімічний склад м'яса.

В.С Доцяк стор. 108

04.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Вимоги до якості страв, відпуск. Відсоток втрат.

04.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. Крупник.

04.11.2020р.

25 група

Облік, калькуляція та звітність

 Порядок розрахунку продажної ціни на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.

 https://www.youtube.com/watch?v=8Lu-rs66Z-Y&t=29s

https://www.youtube.com/watch?v=g1neoj4rxec&t=9s ,

04.11.2020р.

25 група

Гігієна та санітарія виробництва

Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.

https://www.youtube.com/watch?v=wFOsrFa3KwM ,

https://www.youtube.com/watch?v=Jb58gLXkor4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=wYRXpZ1ufHE

04.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. Запіканка рисова

https://www.youtube.com/watch?v=cwT-o3dJxN4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=tr7DfVXmEqo

04.11.2020р.

35 група

Основи малювання та ліплення

 Поняття "орнамент", види орнаменту (лінійний, бордюрний, кайма, композиційно-замкнутий, сітчастий). Правила та прийоми малювання орнаменту.

https://www.youtube.com/watch?v=uLmKtSxsDqE ,

https://www.youtube.com/watch?v=2nh8OD2Z4as ,

https://www.youtube.com/watch?v=IbT2BJzrVrs

05.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Можливі проблеми під час роботи машин.

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g&t=136s

05.11.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

 Класифікація, призначення, будова, принцип роботи.

https://www.youtube.com/watch?v=oF6GD69KWvY

05.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

ЛПР. Складання меню для різних закладів ресторанного господарства барів, роздавалень на підприємствах харчування.

 https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc,

https://www.youtube.com/watch?v=OhrzLsD_Auc

05.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види, обов’язки підприємства відповідно до угоди про матеріальну відповідальність.

https://www.youtube.com/watch?v=kdsNn6ZtWh8

05.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. Соус солодкий

https://www.youtube.com/watch?v=GcdkFMaNKv0

05.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. Пудинг

https://www.youtube.com/watch?v=K56s_7CcarQ ,

https://www.youtube.com/watch?v=o-olDyy8E6k ,

05.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Значення страв з риби в харчуванні.

В.С Доцяк стор. 73

05.11.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

 Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні  риби та рибопродуктів.

  

 

 

 

 

 

 


 

Викладачка Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

09.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Тканини м'яса. Класифікація м'яса за видами тварин, віком, вгодованістю, термічним станом.

В.С Доцяк стор. 108, 110.

09.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Процеси, що відбуваються в рибі під час теплової обробки.

https://www.youtube.com/watch?v=FB25X2JyDPE

09.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Класифікація страв з риби за способом теплової обробки.

https://www.youtube.com/watch?v=FB25X2JyDPE

09.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Лабораторно-практична робота: Вивчення будови, принципу роботи машин для очищення овочів; апарати захисту та управління.

https://www.youtube.com/watch?v=DFYX7F7fSVU&t=81s

09.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Лабораторно-практична робота: Складання та розбирання машин, набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Ознайомлення з технічною документацією.

https://www.youtube.com/watch?v=DFYX7F7fSVU&t=81s

10.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Загальні правила варіння та припускання риби, підбір соусів, гарнірів, правила подачі, вимоги до якості, відсоток втрат.

https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BD%D1%96%D1%80+%D0%B4%D0%BE+%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8&sp=eAE%253D ,

https://www.youtube.com/watch?v=FB25X2JyDPE

10.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Вимоги до якості охолодженого та замороженого м'яса.

10.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Технологічний процес обробки м'яса.

https://www.youtube.com/watch?v=dgLcI_CNUe8

11.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Технологія приготування та відпуск риби відвареної, риби припущеної.

https://www.youtube.com/watch?v=FB25X2JyDPE

11.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Загальні правила смаження та тушкування риби, підбір соусів, гарнірів, посуду для відпуску, відсоток втрат.

https://www.youtube.com/watch?v=CHjMv_irlqA ,

11.11.2020р.

25 група

Облік, калькуляція та звітність

 Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва.

 https://www.youtube.com/watch?v=lik-5iVmYT8

11.11.2020р.

25 група

Гігієна та санітарія виробництва

 Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів, морепродуктів.

 

11.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв: риба смажена основним способом, риба “фрі”, риба смажена в тісті та ін.; риба тушкована з овочами і томатом, риба тушкована в сметані (два способи) та ін.

https://www.youtube.com/watch?v=YRu0HwAsc6A ,

https://www.youtube.com/watch?v=DlPyP8KBUDU ,

https://www.youtube.com/watch?v=MXZShZaS_yw ,

https://www.youtube.com/watch?v=OYdwtfUvcx4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=gUUH5KfCfBc

11.11.2020р.

35 група

Основи малювання та ліплення

 Малювання предметів з натури.

https://www.youtube.com/watch?v=J1QbVqos_F4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=igvUW-chY-k

12.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Лабораторно-практична робота 5: Вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання та протирання овочів; апарати захисту та управління.

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g&t=136s

12.11.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

 Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці.

https://www.youtube.com/watch?v=oF6GD69KWvY

12.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

 Види матеріалу, з якого виготовляється столовий посуд (в т.ч. фірмовий), столові прибори та білизна для підприємств харчування.

https://www.youtube.com/watch?v=Q7VXxcxjNuM ,

https://www.youtube.com/watch?v=61ePMcKKa8c

12.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Характеристика, призначення та види столового посуду, приборів та білизни.

https://www.youtube.com/watch?v=Q7VXxcxjNuM ,

https://www.youtube.com/watch?v=61ePMcKKa8c

12.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Загальні правила запікання риби, підбір гарнірів, соусів, відсоток втрат.

12.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв: риба запечена під майонезом, карасі запечені в сметані, риба запечена по-російськи та ін. Вихід, відпуск, відсоток втрат.

https://www.youtube.com/watch?v=hl2LqxGoTbM ,

https://www.youtube.com/watch?v=Ql6__laqQ0I ,

https://www.youtube.com/watch?v=hfu0pO4m0ew

12.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Технологія приготування страв з фаршированої риби: риба фарширована цілою, кругляками. Р. к. щука фарширована.

https://www.youtube.com/watch?v=gzIcmv3EDow ,

https://www.youtube.com/watch?v=vAxfUKLlXJU ,

https://www.youtube.com/watch?v=Kd07jmtlgcc

12.11.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

 Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні молока та молокопродуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=djqKGnW385M ,

https://www.youtube.com/watch?v=BLzEwXWSqBU

   Викладачка Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

10.11.2020р.

15 група

Гігієна та санітарія виробництва

Значення вивчення предмету для робітників

закладів ресторанного господарства. Поняття

термінів   "гігієна",   "гігієна харчування",

"санітарія", "мікробіологія", "фізіологія" та

"фізіологія харчування"..

https://www.youtube.com/watch?v=jGWhWyRpkyM

https://www.youtube.com/watch?v=29gVvx_waII ,

https://www.youtube.com/watch?v=MA0v5EXL1Dg

11.11.2020р.

15 група

Облік калькуляція та звітність

Поняття про господарський облік. Завдання господарського обліку, вимоги до обліку.

https://www.youtube.com/watch?v=krs6XQgWelQ

13.11.2020р.

15 група

Гігієна та санітарія виробництва

Предмет, завдання фізіології  та гігієни харчування. Поняття професійні захворювання та їх профілактика.

https://www.youtube.com/watch?v=GKSrSu-28Cs ,

https://www.youtube.com/watch?v=PPs9O7ndjmo

13.11.2020р.

15 група

Організація виробництва та обслуговування

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівника — основа присвоєння та визначення розряду працівників. Основні положення, порядок підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників.

13.11.2020р.

15 група

Організація виробництва та обслуговування

Кваліфікаційна характеристика кухаря 3 розряду, ознайомлення з характеристиками суміжних професій касира, буфетника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Викладачка Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

16.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв з фаршированої риби: філе з риби фаршироване, короп фарширований кашею та грибами та ін. Відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат.

https://www.youtube.com/watch?v=vAxfUKLlXJU&t=12s ,

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck

16.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страви з рибної натуральної січеної та котлетної маси: ковбаски рибні, січеники рибні українські.

https://www.youtube.com/watch?v=IUJnDgSiArA

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck,

https://www.youtube.com/watch?v=ak1NG5UhFQA

16.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Лабораторно-практична робота: Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Складання та розбирання машин. Ознайомлення з технічною документацією.

https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g&t=136s

16.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Лабораторно-практична робота: Вивчення будови, принципу роботи машин і механізмів для розпушування м'яса, перемішування фаршу.

https://www.youtube.com/watch?v=gMKBOUZ1Vlk

17.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страви з рибної натуральної січеної та котлетної маси: рулет, зрази та ін.

https://www.youtube.com/watch?v=OBwyRYB96ck ,

https://www.youtube.com/watch?v=B5YvHlfygGE&t=24s

17.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Кулінарне призначення частин.

https://www.youtube.com/watch?v=_ek71tXbPLU

17.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів:  котлети, биточки, тюфтельки, зрази, рулет та ін.

https://www.youtube.com/watch?v=-3feUh3hmTI&t=31s ,

https://www.youtube.com/watch?v=Zhw1LbDMeVU ,

https://www.youtube.com/watch?v=HXlXevtPJDg

https://www.youtube.com/watch?v=B5YvHlfygGE&t=99s

17.11.2020р.

15 група

Гігієна та санітарія

Поняття   про   мікроорганізми,   предмет і завдання      мікробіології.      Розвиток і розмноження  мікроорганізмів у харчових продуктах,    морфологія мікроорганізмів, фізіологія мікроорганізмів.

https://www.youtube.com/watch?v=cc3rGwDDhRc

https://www.youtube.com/watch?v=8hl2qTNvAc4

17.11.2020р.

35 група

КНД-3.2

Види напівфабрикатів для оздоблення, їх характеристика та призначення. Технологія приготування, вимоги до якості сиропів (для просочування, глазурування, тиражного, інвертного).

https://www.youtube.com/watch?v=BeKEXUnEbPY

https://www.youtube.com/watch?v=HLAvT5ELvVk

https://www.youtube.com/watch?v=AkzPrMg3B-E

18.11.2020р.

15 група

Облік калькуляція та звітність

Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: призначення, зміст, порядок користування.

https://www.youtube.com/watch?v=oM5xJ5apn5g

18.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Відпуск страв, вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки.

18.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв з продуктів моря: раки або креветки відварені натуральні.

https://www.youtube.com/watch?v=p353kqWwGRw

https://www.youtube.com/watch?v=Y0PLRnHVq0w

18.11.2020р.

25 група

Облік, калькуляція та звітність

 Складання калькуляційних карток.

 https://www.youtube.com/watch?v=8Lu-rs66Z-Y&t=46s

18.11.2020р.

25 група

Гігієна та санітарія виробництва

 Гігієнічна оцінка якості яєць та яйце продуктів.

https://www.youtube.com/watch?v=SKpEy-oTePE

https://www.youtube.com/watch?v=r6niruGHY9M

18.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування страв з продуктів моря: кальмари в томатному або сметанному соусі та ін. Відпуск страв, вимоги до якості, відсоток втрат під час теплової обробки.

https://www.youtube.com/watch?v=Bt8oKLdukVI

18.11.2020р.

35 група

Основи малювання та ліплення

 Освітленість

https://www.youtube.com/watch?v=0o1O_LqZXto

19.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Лабораторно-практична робота: Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці. Складання та розбирання машин. Ознайомлення з технічною документацією.

https://www.youtube.com/watch?v=gMKBOUZ1Vlk

19.11.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

 Можливі проблеми під час роботи машини, причини та способи їх вирішення.

https://www.youtube.com/watch?v=oF6GD69KWvY

19.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

 Вимоги до столового посуду, приборів та білизни, його отримання. Облік та збереження.

https://www.youtube.com/watch?v=61ePMcKKa8c&t=88s

19.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

Підготовка столового посуду, приборів, білизни до обслуговування.

https://www.youtube.com/watch?v=61ePMcKKa8c&t=88s

https://www.youtube.com/watch?v=fGr6Qjfl4lc

19.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів. Риба відварна або припущена

https://www.youtube.com/watch?v=F6a2VCV7FNk

https://www.youtube.com/watch?v=Z9MQ9bwcQRo

19.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів. Риба смажена.

https://www.youtube.com/watch?v=YRu0HwAsc6A

19.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів. Риба тушкована.

https://www.youtube.com/watch?v=Us7F9XksbwI

119.11.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

 Характеристика, значення та використання продуктів рослинного походження у раціональному та лікувальному харчуванні яєць та яйцепродуктів).

 https://www.youtube.com/watch?v=SKpEy-oTePE

https://www.youtube.com/watch?v=r6niruGHY9M

20.11.2020р.

15 група

Гігієна та санітарія виробництва

Вплив факторів навколишнього середовища на мікроорганізми. Розповсюдження мікроорганізмів у природі.

https://www.youtube.com/watch?v=cc3rGwDDhRc

https://www.youtube.com/watch?v=8hl2qTNvAc4

20.11.2020р.

15 група

Організація виробництва та обслуговування

Загальна характеристика закладів ресторанного господарства. Поєднання виробничих та торговельних функцій та організація споживання їжі, як основна особливість підприємств харчування. Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.

https://www.youtube.com/watch?v=sMSrlOLmSj8&t=85s

20.11.2020р.

15 група

Організація виробництва та обслуговування

Основи оперативного планування роботи закладу ресторанного господарства, значення та види меню.

https://www.youtube.com/watch?v=sMSrlOLmSj8&t=85s

20.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Вихід напівфабрикатів, вимоги до якості.

20.11.2020р.

35 група

КНД -3.2

Гігієнічні вимоги до матеріалу для виготовлення  інвентарю, посуду, тари. Вимоги до обладнання, інвентарю, посуду тари.  Вимоги до миття та знезараження посуду, обладнання, інвентарю.

https://www.youtube.com/watch?v=L16UkMKWUw0

https://www.youtube.com/watch?v=c02Zc4BljQg

https://www.youtube.com/watch?v=4CsqV0KyqOc

https://www.youtube.com/watch?v=4XdgiYRqZx0

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Розробка презентацій до уроків

Здоров'язберігаючі технології Збивальні машини Презентація вареники Презентація креми Презентація помади Презентація раціональне харчува...