Дистанційні завдання

 

Викладачка Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії  «Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

23.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів. Риба запечена.

https://www.youtube.com/watch?v=6ggRdG6WHug

23.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів. Риба фарширована

https://www.youtube.com/watch?v=YH99wANdYcU

23.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Загальна характеристика машин та механізмів для обробки м'яса та риби.

https://www.youtube.com/watch?v=OjV8lpsl-PA

23.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Машини та механізми для подрібнення м'яса та риби м’ясорубки.

https://www.youtube.com/watch?v=OjV8lpsl-PA

23.11.2020р.

35 група

КНД -3.2

Асортимент помади. Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).

https://www.youtube.com/watch?v=5icaarZ7Yz0

https://www.youtube.com/watch?v=aZCFZwJkads

23.11.2020р.

35 група

КНД -3.2

Порядок підготовки готової помади для оздоблення борошняних кондитерських виробів.

https://www.youtube.com/watch?v=KjQVBxo87Cc

24.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 ЛПР. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів. Страви з рибної січеної маси

https://www.youtube.com/watch?v=IUJnDgSiArA&t=41s

24.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Хімічний   склад сільськогосподарської птиці, дичини.

https://www.youtube.com/watch?v=LCiDjZKi3_0

24.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

 Класифікація за видом, вгодованістю, термічним станом та обробкою, вимоги до якості.

 https://www.youtube.com/watch?v=LCiDjZKi3_0

24.11.2020р.

15 група

Гігієна та санітарія

Загальні   поняття   про   інфекцію, харчові інфекції та імунітет.

https://www.youtube.com/watch?v=EjJ4MdUnOww

24.11.2020р.

35 група

КНД-3.2

 Правила експлуатації виробничого інвентарю, інструменту; норми санітарії та гігієни; вимоги охорони праці.

https://www.youtube.com/watch?v=L16UkMKWUw0

https://www.youtube.com/watch?v=c02Zc4BljQg

https://www.youtube.com/watch?v=4CsqV0KyqOc

25.11.2020р.

15 група

Облік калькуляція та звітність

 Збірник технологічних карток: призначення, зміст, порядок користування.

https://www.youtube.com/watch?v=oM5xJ5apn5g&t=72s

25.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

Значення страв з м'яса в харчуванні.

25.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Класифікація страв з м’яса за способом теплової обробки.

25.11.2020р.

25 група

Облік, калькуляція та звітність

 ЛПР. Розрахунок ціни реалізації на сировину.

https://www.youtube.com/watch?v=NBHCvkNR_Yo&t=53s

25.11.2020р.

25 група

Гігієна та санітарія виробництва

 Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів (зерна, борошна, крупи).

https://www.youtube.com/watch?v=4RNfvkWOm-M

25.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Процеси, що відбуваються у м'ясі під час теплової обробки.

25.11.2020р.

35 група

Основи малювання та ліплення

 Принципи переходу від одного тону до іншого. Тіні.

https://www.youtube.com/watch?v=0o1O_LqZXto&t=81s

https://www.youtube.com/watch?v=nFxy3js--9o

26.11.2020р.

15 група

Устаткування підприємств харчування

 Машини та механізми для подрібнення м'яса та риби кутери, фаршмішалки.

26.11.2020р.

25 група

Устаткування підприємств харчування

 ЛПР. Вивчення будови, принципу роботи машин для нарізання хліба та гастрономічних продуктів, ваговимірювальної техніки.

https://www.youtube.com/watch?v=rR_7xh2FeqQ

26.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

 Серветка – як елемент оформлення столу.

https://www.youtube.com/watch?v=5Ed0JDAdYKY

https://www.youtube.com/watch?v=irILo8g8Vd0

https://www.youtube.com/watch?v=Fte9D0CH-tE

https://www.youtube.com/watch?v=J26wTCxUrhM

26.11.2020р.

25 група

Організація виробництва та обслуговування

 Загальні правила підбору посуду.

https://www.youtube.com/watch?v=61ePMcKKa8c&t=88s

https://www.youtube.com/watch?v=fGr6Qjfl4lc

26.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Загальні правила варіння м'яса, визначення готовності, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат.

https://www.youtube.com/watch?v=UZcncbDi5as

26.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Технологія приготування та відпуск м’яса відварного.

https://www.youtube.com/watch?v=UZcncbDi5as

26.11.2020р.

25 група

Технологія приготування їжі

 Загальні правила смаження м’яса, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат.

https://www.youtube.com/watch?v=RTwI2etdYTQ

https://www.youtube.com/watch?v=ID4OactxULU

https://www.youtube.com/watch?v=COfMLh17hfQ

26.11.2020р.

25 група

Фізіологія харчування

Поняття про раціональне харчування, закони раціонального харчування. 

https://www.youtube.com/watch?v=_AmB5Z3GTbQ

27.11.2020р.

15 група

Гігієна та санітарія виробництва

Класифікація харчових інфекцій. Гострі інфекції та їх профілактика. Занози та їх профілактика.

https://www.youtube.com/watch?v=jFl8bzDtG_o

https://www.youtube.com/watch?v=MlEQGzcSEIU

https://www.youtube.com/watch?v=TJ_z9oj4-Hs

27.11.2020р.

15 група

Організація виробництва та обслуговування

 Загальні вимоги до організації виробництва.

https://www.youtube.com/watch?v=sMSrlOLmSj8&t=125s

27.11.2020р.

15 група

Організація виробництва та обслуговування

 Організація роботи овочевого цеху. Підбір інструменту, інвентарю, устаткування, посуду.

https://www.youtube.com/watch?v=2Q0s5YecH0w

27.11.2020р.

15 група

Технологія приготування їжі

Технологічний  процес обробки птиці, дичини.

https://www.youtube.com/watch?v=LCiDjZKi3_0

27.11.2020р.

35 група

КНД -3.2

 Електричні плити: види, будова правила експлуатації з дотримання технічних вимог безпеки праці, заходи щодо економії електроенергії, вирішення проблемних ситуацій, які можуть виникати під час роботи з плитами.

https://www.youtube.com/watch?v=ezwDgo_IC-o

https://www.youtube.com/watch?v=ywaySvhWCEY

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Розробка презентацій до уроків

Здоров'язберігаючі технології Збивальні машини Презентація вареники Презентація креми Презентація помади Презентація раціональне харчува...