Викладач
Труш І.І.
Матеріали
для організації дистанційного навчання з професії
«Кухар,
кондитер»
Дата |
Група |
Предмет |
Тема уроку |
29.03.2021р. |
35 |
КНД-3.4 |
ЛПР.
Технологія приготування печива легкий бісквіт
https://www.youtube.com/watch?v=166UeRmvwPA , |
29.03.2021р. |
15 |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування страв
з овочів. Овочі смажені основним
способом |
29.03.2021р. |
15 |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування страв
з овочів. Овочі смажені в жирі. |
29.03.2021р. |
35 |
КНД-3.4 |
ЛПР.
Технологія приготування печива
бісквітне з маком |
29.03.2021р. |
35 |
КНД-3.4 |
ЛПР.
Технологія приготування рулету бісквітно-фруктового |
29.03.2021р. |
15 |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування страв
з овочів. Овочі запечені. |
29.03.2021р. |
15 |
Технологія приготування їжі |
Види та сорти пшеничного борошна, вимоги до
якості. В.С. Доцяк Українська кухня
стор. 468, |
29.03.2021р. |
35 |
КНД-3.4 |
ЛПР.
Технологія приготування пирога
бісквітного з повидлом |
30.03.2021р. |
25 |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування
тіста та виробів з нього. Рулет з маком. |
30.03.2021р. |
15 |
Технологія приготування їжі |
Значення виробів з тіста. |
30.03.2021р. |
15 |
Гігієна та санітарія
виробництва |
Гігієнічні
вимоги до теплової обробки продуктів та процеси приготування швидкопсувних
страв та виробів. |
30.03.2021р. |
15 |
Організація виробництва та
обслуговування |
Види матеріалів, з яких
виготовляється столовий посуд. |
30.03.2021р. |
15 |
Організація виробництва та обслуговування |
Характеристика, призначення
та види столового посуду. |
30.03.2021р. |
|
КНД-3.4 |
ЛПР.
Технологія приготування бісквіту буше |
31.03.2021р. |
25 |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування
тіста та виробів з нього. Піца. |
31.03.2021р. |
35 |
КНД-3.4 |
ЛПР.
Технологія приготування кекс столичний. |
31.03.2021р. |
25 |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування
тіста та виробів з нього. Біляші. |
31.03.2021р. |
35 |
КНД-3.4 |
Технологічний
процес виготовлення тістечок і тортів: розрізання, просочування сиропом
тістового напівфабрикату, прошарування напівфабрикатів кремом (начинкою),
ґрунтування поверхні та бічних сторін кремом, глазурування поверхні, оздоблення
тортів і тістечок кремом, фруктами, цукатами, горіхами тощо; розрізання
прошарованих пластів на частини для тістечок і тортів, обсипання крихтами,
подрібненими горіхами, цукровою пудрою тощо. https://www.youtube.com/watch?v=RmvmdG6bPgg , https://www.youtube.com/watch?v=8EyOXxkv5gU , https://www.youtube.com/watch?v=sCN78wJ_Q60 , https://www.youtube.com/watch?v=kcJPpFgIck0 , https://www.youtube.com/watch?v=KjQVBxo87Cc&t=73s , https://www.youtube.com/watch?v=lxTQnnCvA8M , https://www.youtube.com/watch?v=uhOyjqINWLU , |
01.04.2021р. |
15 |
Технологія приготування їжі |
Технологія приготування
прісного тіста та виробів з нього: локшини, вареників з різними фаршами,
чебуреків, галушок та ін. https://www.youtube.com/watch?v=W0k20VQxARQ https://www.youtube.com/watch?v=duyL42bGnC0, |
01.04.2021р. |
25 |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування
тіста та виробів з нього. Пампушки. |
01.04.2021р. |
25 |
Технологія приготування їжі |
ЛПР. Технологія приготування
тіста та виробів з нього. Приготування солодких фаршів |
Немає коментарів:
Дописати коментар