Дистанційні завдання з професії Кухар кондитер з 29.03 по 02.04.2021р.

 

Викладач Труш І.І.

Матеріали для організації дистанційного навчання з професії

«Кухар, кондитер»

Дата

Група

Предмет

Тема уроку

29.03.2021р.

35

КНД-3.4

ЛПР. Технологія приготування печива легкий бісквіт 

https://www.youtube.com/watch?v=166UeRmvwPA ,

https://www.youtube.com/watch?v=zoeummrrZN4 ,

https://www.youtube.com/watch?v=ArN9ZZ60Atk

29.03.2021р.

15

Технологія приготування їжі

Технологія приготування страв з овочів.

Овочі смажені основним способом

https://www.youtube.com/watch?v=-Kad5MZ-DXA

29.03.2021р.

15

Технологія приготування їжі

Технологія приготування страв з овочів.

Овочі смажені в жирі.

https://www.youtube.com/watch?v=-Kad5MZ-DXA

29.03.2021р.

35

КНД-3.4

ЛПР. Технологія приготування  печива бісквітне з маком

https://www.youtube.com/watch?v=tzcnOF6HmlE

29.03.2021р.

35

КНД-3.4

ЛПР. Технологія приготування  рулету бісквітно-фруктового

https://www.youtube.com/watch?v=smnGL9YZe7A

29.03.2021р.

15

Технологія приготування їжі

Технологія приготування страв з овочів. Овочі запечені.

https://www.youtube.com/watch?v=u6F6soSn2aQ

29.03.2021р.

15

Технологія приготування їжі

 Види та сорти пшеничного борошна, вимоги до якості.

В.С. Доцяк Українська кухня стор. 468,

https://www.youtube.com/watch?v=vRjFSDC-Xxk

29.03.2021р.

35

КНД-3.4

ЛПР. Технологія приготування  пирога бісквітного з повидлом

https://www.youtube.com/watch?v=VJy_yJnnQ0E

30.03.2021р.

25

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування тіста та виробів з нього. Рулет з маком.

https://www.youtube.com/watch?v=KW8iSs9a6qU

30.03.2021р.

15

Технологія приготування їжі

Значення виробів з тіста.

https://www.youtube.com/watch?v=vRjFSDC-Xxk

30.03.2021р.

15

Гігієна та санітарія виробництва

Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процеси приготування швидкопсувних страв та виробів.

https://www.youtube.com/watch?v=VF59WVMBOpU

30.03.2021р.

15

Організація виробництва та обслуговування

Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.

https://www.youtube.com/watch?v=NirDND8WBVk

30.03.2021р.

15

Організація виробництва та обслуговування

Характеристика, призначення та види столового посуду.

https://www.youtube.com/watch?v=NirDND8WBVk ,

https://www.youtube.com/watch?v=8W-6UVtr_qI

30.03.2021р.

 

КНД-3.4

ЛПР. Технологія приготування   бісквіту буше

https://www.youtube.com/watch?v=yotmpe00EJY

31.03.2021р.

25

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування тіста та виробів з нього. Піца.

https://www.youtube.com/watch?v=jFOkJRgbgNo

31.03.2021р.

35

КНД-3.4

ЛПР. Технологія приготування  кекс столичний.

https://www.youtube.com/watch?v=y9YKgUSyBLY

31.03.2021р.

25

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування тіста та виробів з нього. Біляші.

https://www.youtube.com/watch?v=4RlahJKJ_-8

31.03.2021р.

35

КНД-3.4

Технологічний процес виготовлення тістечок і тортів: розрізання, просочування сиропом тістового напівфабрикату, прошарування напівфабрикатів кремом (начинкою), ґрунтування поверхні та бічних сторін кремом, глазурування поверхні, оздоблення тортів і тістечок кремом, фруктами, цукатами, горіхами тощо; розрізання прошарованих пластів на частини для тістечок і тортів, обсипання крихтами, подрібненими горіхами, цукровою пудрою тощо.

https://www.youtube.com/watch?v=RmvmdG6bPgg ,

https://www.youtube.com/watch?v=8EyOXxkv5gU ,

https://www.youtube.com/watch?v=sCN78wJ_Q60 ,

https://www.youtube.com/watch?v=kcJPpFgIck0 ,

https://www.youtube.com/watch?v=KjQVBxo87Cc&t=73s ,

https://www.youtube.com/watch?v=lxTQnnCvA8M ,

https://www.youtube.com/watch?v=uhOyjqINWLU ,

https://www.youtube.com/watch?v=WLBTWivh7hM ,

https://www.youtube.com/watch?v=bzETfYLFEGQ

01.04.2021р.

15

Технологія приготування їжі

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшини, вареників з різними фаршами, чебуреків, галушок та ін.

https://www.youtube.com/watch?v=W0k20VQxARQ

https://www.youtube.com/watch?v=duyL42bGnC0,

 https://www.youtube.com/watch?v=9lddrjbckHE ,

https://www.youtube.com/watch?v=Tyd1UQm4Ltw

01.04.2021р.

25

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування тіста та виробів з нього. Пампушки.

https://www.youtube.com/watch?v=Cqg9tKHZvOU

01.04.2021р.

25

Технологія приготування їжі

ЛПР. Технологія приготування тіста та виробів з нього. Приготування солодких фаршів

https://www.youtube.com/watch?v=AlMzilpyUKI

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Розробка презентацій до уроків

Здоров'язберігаючі технології Збивальні машини Презентація вареники Презентація креми Презентація помади Презентація раціональне харчува...